Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Blog redenen om op Riviercruise te gaan

Van der Valk Vakanties - Blog redenen om op Riviercruise te gaan

Redenen om op Riviercruise te gaan

Interview met Wilma Winkelhorst, Cruise Leader. Blog geschreven door Lynn Kamphuis, Online Marketeer bij Van der Valk Vakanties

5 redenen om op Riviercruise te gaan!

Bent u wel eens op Riviercruise geweest? Dan weet u hoogstwaarschijnlijk heel goed wat de voordelen zijn. Tijdens een riviercruise kunt u namelijk optimaal en onbezorgd genieten!
Maar waar dient u allemaal op te letten en rekening mee te houden bij het boeken én het maken van een riviercruise, als u nog nooit eerder bent geweest? Wij geven 5 redenen om in 2019 op riviercruise te gaan. Download ze hieronder gratis en neem een kijkje in ons aanbod van prachtige riviercruises!

Interview met Cruise Leader Wilma Winkelhorst

Wilma Winkelhorst is Cruise Leader op verschillende hotelschepen. Voor de mensen die vaker op riviercruise gaan is ze dé gastvrouw bij uitstek. Daarnaast is ze hét gezicht van de jaarlijkse Van der Valk Kerstcruise op hotelschip "De Switzerland II". Maar wat doet een Cruise Leader precies? En waarom is het hebben van een goede (Nederlandse) gastvrouw of -heer zo belangrijk tijdens een riviercruise? Wij gingen bij deze Aaltense schone langs en vroegen het Wilma zelf. Klik hier om het volledige interview met Wilma te lezen of download het artikel hieronder!