Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Blog Chillen op de Antillen

Van der Valk Vakanties - Blog juli 2018

Chillen op de Antillen

Blog geschreven door Lynn Kamphuis, Online Marketeer bij Van der Valk Vakanties

______________________________________________________________________________________________

Chillen op de Antillen, wie wil dat niet?!
We dromen allemaal van parelwitte zandstranden, helderblauw zeewater en een hangmat tussen twee palmbomen. Toch is er zoveel meer te beleven op de ABC-eilanden, daarom geef ik je in mijn blog graag wat "what to do's" om de Caraïben te ontdekken en de ultieme vakantie te beleven op Aruba, Bonaire of Curaçao!

What to do ABC'tje

What to do als je naar de ABC-eilanden gaat?
Download hieronder het gratis "what to do" ABC'tje voor als je binnenkort gaat chillen op de Antillen. Een handig overzichtje met alle plekken die je gezien moet hebben of waar je gezwommen, gegeten of gefeest moet hebben. Even printen en dit ABC'tje kan zo mee in de koffer!