Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Coronavirus update

Update coronavirus

Update voor alle geboekte reizen.

Geld terug garantie
Indien Van der Valk Vakanties genoodzaakt is uw reis te annuleren als gevolg van een negatief reisadvies dan betaalt Van der Valk Vakanties uw reissom terug.

Met het boeken van uw reis bij Van der Valk Vakanties gaat u een reisovereenkomst aan met Van der Valk Vakanties en zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Vragen
Heeft u vragen hierover kunt u telefonisch contact opnemen met Van der Valk Vakanties op telefoonnummer 0172 46 96 96 of per mail op mailadres: info@valkvakanties.nl.
De afhandeling van de binnenkomende vragen wordt in volgorde van urgentie verwerkt.

Bedankt voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Directie en medewerkers Van der Valk Vakanties