Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Coronavirus update

Update coronavirus

Update voor alle geboekte reizen met vertrek t/m 31 juli 2020

Vanwege de onverwacht aangescherpte veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) heeft Van der Valk Vakanties moeten besluiten dat alle reizen met vertrek t/m 30 juni 2020 worden geannuleerd.

Heeft u een reis geboekt met vertrek in deze periode dan kan deze helaas geen doorgang vinden. Wij nemen contact met u op om een mogelijk alternatief met u te bespreken.

Helaas is teruggave van de betaalde reissom niet mogelijk, echter vanwege deze uitzonderlijke situatie en overmacht bieden wij u onderstaande oplossingen aan:

Voucher
Wij bieden u een voucher aan ter hoogte van de door u betaalde reissom. Het voucher kunt u op een later moment inwisselen voor een nieuwe, door u te boeken reis. Het voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor het gehele reisaanbod van Van der Valk Vakanties. Voor vliegreizen gelden aangepaste voorwaarden, hierbij heeft u alleen de mogelijkheid dezelfde reis om te boeken naar een andere datum. Deze voucher regeling is uitsluitend geldig voor geannuleerde reizen t/m 30 juni 2020.

Het voucher valt onder de “SGR-dekking”, wat inhoudt dat u de garantie heeft dat uw reissom is veilig gesteld.

Wijzigen na 30 juni 2020
Heeft u een reis geboekt met vertrek na 30 juni 2020 dan is er op dit moment nog geen reden deze te annuleren. Wij houden de situatie op de diverse bestemmingen nauwlettend in de gaten en als er iets verandert nemen wij persoonlijk contact met u op. Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wijziging reisdatum
Voor geboekte reizen met vertrek vanaf 1 juli t/m 31 juli 2020 bieden wij u de mogelijkheid uw reis om te boeken naar een later tijdstip. U kunt hierbij kiezen uit het volledige reisaanbod van Van der Valk Vakanties. Een eventueel prijsverschil wordt aan u doorberekend. Voor busreizen en riviercruises gelden afwijkende voorwaarden. Wij nemen hierover contact met u op. Uw wijziging dient uiterlijk 30 juni 2020 bij ons bekend te zijn.

Inwisselen van uw ontvangen Corona voucher
Voor het inwisselen van uw Corona voucher kunt u de boeking uitsluitend telefonisch bij Van der Valk Vakanties maken. Voor de Van der Valk Nederland arrangementen kunt u wel via de website boeken. Bij het invullen van het aanvraag formulier online staat de volgende melding: bent u in het bezit van een Corona voucher – vul hier uw vouchernummer in. Hier kunt u uw boekingsnummer invoeren (dit nummer staat vermeld op uw Corona voucher). Met dit nummer kunnen wij direct de betaling afhandelen middels het Corona voucher gaat.

Vragen
Heeft u vragen hierover kunt u telefonisch contact opnemen met Van der Valk Vakanties op telefoonnummer 0172 46 96 96 of per mail op mailadres: info@valkvakanties.nl.
De afhandeling van de binnenkomende vragen wordt in volgorde van urgentie verwerkt.

Bedankt voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Directie en medewerkers Van der Valk Vakanties