Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Coronavirus update

Update coronavirus

Update voor alle geboekte reizen.

Op 23 maart heeft de Nederlandse overheid het wereldwijde reisadvies met code Oranje verlengd naar 15 mei 2021. Dit betekent dat niet noodzakelijk reizen over de gehele wereld niet is toegestaan.
Als gevolg hiervan heeft Van der Valk Vakanties alle reizen met vertrek t/m 15 mei 2021 geannuleerd. Reizigers die dit betreft worden door ons geïnformeerd.
Reizigers die een reis hebben geboekt met een vertrekdatum na 15 mei 2021 ontvangen op een later moment verdere informatie.


Het RIVM heeft aangegeven dat het niet noodzakelijk is dat mensen die op dit moment op hun vakantiebestemming zijn direct naar Nederland terugkeren. Zij kunnen de vakantie afmaken en op hun oorspronkelijk geplande terugvlucht naar Nederland reizen. Mocht het vluchtschema gewijzigd worden en reizigers op een andere dag of tijd terugvliegen, dan worden zij hierover door ons geïnformeerd.

De veranderingen in de regelgeving met betrekking tot het Corona Virus volgen elkaar snel op, daarom is het voor u belangrijk dit regelmatig te bekijken, tot kort voordat u op vakantie gaat. Ook wij als reisorganisatie houden voor u de lokale regelgeving, maatregelen en reisadviezen nauwlettend in de gaten. Indien uw reis door omstandigheden niet door kan gaan nemen wij contact met u op om een alternatief te bespreken.

Extra zekerheid bij het boeken van uw vakantie
Geen aanbetaling:
Tot en met 15 april 2021 hoeft u bij het boeken van een nieuwe reis geen aanbetaling te doen. Dit is van toepassing op alle reizen uit het aanbod van Van der Valk Vakanties met uitzondering van vliegreizen en de busreizen André Rieu.

Geld terug garantie
Indien Van der Valk Vakanties genoodzaakt is uw reis te annuleren als gevolg van een negatief reisadvies dan betaalt Van der Valk Vakanties uw reissom terug.

Met het boeken van uw reis bij Van der Valk Vakanties gaat u een reisovereenkomst aan met Van der Valk Vakanties en zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Vragen
Heeft u vragen hierover kunt u telefonisch contact opnemen met Van der Valk Vakanties op telefoonnummer 0172 46 96 96 of per mail op mailadres: info@valkvakanties.nl.
De afhandeling van de binnenkomende vragen wordt in volgorde van urgentie verwerkt.

Bedankt voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Directie en medewerkers Van der Valk Vakanties