Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam

Drankenpakketten MSC Cruise

Drankenpakketten

ALL-INCLUSIVE RESTAURANT & BAR DRANKPAKKET VOLW. € 26,00 p.p.p.d.
Onbeperkt dranken (premium merken zijn uitgesloten), likeuren, aperitieven, brede selectie van cocktails, een toegewijde selectie van wijnen per glas (een keuze uit witte, rode en rosé huismerk wijnen), tapbier, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder ook de specialiteitenrestaurants. De volgende producten behoren niet tot dit pakket: tabak, flessen wijn, mousserende wijn of champagne, premium merken, drankjes van de minibar, water in uw hut, souvenirglazen en alle betaalde maaltijden geserveerd in de bars en specialiteitenrestaurants. Andere uitgesloten items worden aangeduid met een * op de barlijst aan boord.

ALL-INCLUSIVE RESTAURANT & BAR DRANKPAKKET KIND € 12,00 p.p.p.d. (kinderen van 3 t/m 16 jaar)
Onbeperkt blikjes frisdrank, mineraalwater, vruchtensap, non-alcoholische cocktails, smoothies, milkshakes en klassieke warme dranken, evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of in een beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder ook de specialiteitenrestaurants.

ALL-INCLUSIVE DELUXE DRANKPAKKET VOLW. € 50,00 p.p.p.d.
Onbeperkt gebruik van premium merken, klassieke en premium cocktails, een rijke selectie fijne wijnen per glas, tapbier, frisdranken, vruchtensappen, premium mineraalwater, koffiespecialiteiten, warme chocolademelk, non-alcoholische cocktails, smoothies, milkshakes, energiedranken, dranken en snacks van de minibar, drankjes besteld van het roomservicemenu. Flessen wijn en champagne zijn niet inclusief in het pakket; echter geeft dit pakket u recht op een korting van 30% op alle champagnes en wijnen van onze wijnkaart. De volgende producten behoren niet tot dit pakket: sigaren, sigaretten, souvenirglazen en betaalde gerechten in de specialiteitenrestaurants. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars, a la carte restaurants, buffetrestaurants en de specialiteitenrestaurants.

ALL-INCLUSIVE DELUXE DRANKPAKKET KIND € 21,00 p.p.p.d. (kinderen van 3 t/m 19 jaar)
Onbeperkte alcoholvrije cocktails, smoothies, milkshakes ,frisdranken, vruchtensappen, mineraalwater, energiedranken, koffiespecialiteiten, warme chocolademelk, non-alcoholische dranken en snacks uit de minibar, dranken van speciale thema-bars, minibar en drankjes van het roomservicemenu. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder ook de specialiteitenrestaurants.

ALL-INCLUSIVE CLASSIC DRANKPAKKET VOLW. € 43,00 p.p.p.d.
Onbeperkte dranken (exclusieve merken zijn inclusief), likeuren, aperitieven, een brede selectie cocktails, een selectie wijnen per glas, tap- en flessen bier, non-alcoholische cocktails, frisdranken, vruchtensappen, premium mineraalwater, energiedranken, premium koffie en koffiespecialiteiten, warme chocolademelk, ijs om mee te nemen in een hoorn of beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars, a la carte restaurants, buffetrestaurants en de specialiteitenrestaurants. De volgende producten behoren niet tot dit pakket: premium merken, tabak, flessen wijn, mousserende wijn en champagne, souvenir glazen, verse vruchtendrankjes, minibar en mineraalwater verstrekt in de hut, drankjes geleverd via roomservice en betaalde maaltijden van het roomservicemenu en maaltijden geserveerd in de specialiteitenrestaurants.

ALL-INCLUSIVE NON-ALCOHOLISCH DRANKPAKKET KIND € 21,00 p.p.p.n. (kinderen van 12 t/m 19 jaar)
Onbeperkt non-alcoholische cocktails, smoothies, milkshakes, blikjes frisdrank, energiedranken, premium mineraalwater, vruchtensappen, een brede selectie koffiespecialiteiten, warme dranken en ijs om mee te nemen in een hoorn of in een beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder ook de specialiteitenrestaurants.

ALL-INCLUSIVE FRISDRANK PAKKET KIND € 8,00 p.p.p.n. (kinderen van 3 t/m 10 jaar)
Onbeperkt frisdrank, mineraalwater en vruchtensappen. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder ook de specialiteitenrestaurants.

LUNCH & DINER RESTAURANT DRANKPAKKET VOLW. € 16,50 p.p.p.d.
Onbeperkt wijn per glas (een keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 rosé huismerk wijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carte restaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.

LUNCH & DINER RESTAURANT DRANKPAKKET KIND € 9,00 p.p.p.d.
Onbeperkt frisdrank en mineraalwater tijdens lunch en diner in de à la carte restaurants. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carte restaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.