Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Drankenpakketten MSC Cruise

Drankenpakketten

Drankenpakket tijdens de maaltijden
Volwassenen, 18 jaar en ouder
Geniet tijdens uw maaltijden onbeperkt van wijn (wit, rood of rosé) per glas, mineraalwater, tapbier en frisdranken. Dit pakket is geldig tijdens de lunch en het diner in de à la carte restaurants en buffetrestaurants, niet in de specialiteitenrestaurants.
Cruise t/m 8 nachten: € 16,50 p.p.p.n.
Cruise vanaf 9 nachten: € 13,00 p.p.p.n.

Kinderen van 3 t/m 17 jaar:
Het kinderpakket bestaat uit: Onbeperkt mineraalwater en frisdranken. Dit pakket is geldig tijdens de lunch en het diner in de à la carte restaurants en buffetrestaurants, niet in de specialiteitenrestaurants.
Cruise t/m 8 nachten: € 9,00 p.p.p.n.
Cruise vanaf 9 nachten: € 7,00 p.p.p.n.

All Inclusive Restaurant & Bar drankpakket
Volwassenen 18 jaar en ouder
Onbeperkte consumptie van alcoholische en niet-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van drankjes en cocktails van de barlijst, een toegewijde selectie van wijnen per glas, bier van de tap, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants.
Cruisen t/m 8 nachten: € 26,00 p.p.p.n.
Cruise vanaf 9 nachten: € 21,00 p.p.p.n.

Kinderen van 3 t/m 17 jaar:
Het kinderpakket bestaat uit: een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen, water, warme dranken, non alcoholische cocktails, smoothies, milkshakes en ijs om mee te nemen in een hoorn of beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants.
Cruise t/m 8 nachten: € 12,00 p.p.p.n.
Cruise vanaf 9 nachten: € 9,50 p.p.p.n.

All Inclusive Premium drankpakket
Volwassenen 18 jaar en ouder:
Onbeperkte consumptie van alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van klassieke en premium cocktails, champagne cocktails, een rijke selectie fijne wijnen per glas, tap- en flessen bier, frisdranken, mineraalwater, klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino etc.), speciale koffies, chocoladespecialiteiten, premium likeuren waaronder een hoogwaardige selectie, dranken uit uw minibar, evenals lekkernijen uit het "Gelataria" menu, delicatessen uit de patisserie en maaltijden uit het roomservicemenu. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants.
Cruise t/m 8 nachten: € 50,00 p.p.p.n.
Cruise vanaf 9 nachten: € 40,00 p.p.p.n.

Kinderen van 3 t/m 17 jaar:
Het kinderpakket bestaat uit: een uitgebreide selectie frisdranken, verse vruchtensappen, premium mineraalwater, warme dranken, non alcoholische cocktails, smoothies, milkshakes, energiedrank, klassieke warme dranken, chocoladespecialiteiten, en ijs om mee te nemen in een hoorn of beker. Snacks en drankjes uit de minibar. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants.
Cruise t/m 8 nachten: € 21,00 p.p.p.n.
Cruise vanaf 9 nachten: € 16,50 p.p.p.n.