Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Blog met John de Bever naar Spanje

Blog juni - Met John de Bever naar Spanje

Blog geschreven door Joy Meijer, Marketing Stagiaire bij Van der Valk Vakanties

Liefde voor muziek en het grote feest dat elke dag opnieuw weer losbarst. Genieten, ieder op z’n eigen manier, maar toch met elkaar. Laat u verrassen door het gevarieerde en vernieuwende feestprogramma. Geniet van de rust, maar ervaar ook de Spaanse cultuur. De omgeving verkennen? Languit op het strandbed? Winkelen of lekker even naar de markt? Leef, want het is vakantie! Er wordt alles gedaan om u een fantastische week te bezorgen. John de Bever laat samen met o.a. Sieneke, Stef Ekkel, Manfred Jongenelis, Leen Zijlmans, Liesbeth en een suprise-act 'die lach’ niet meer van uw gezicht verdwijnen!

Wie is John de Bever?

John de Bever is een 54-jarige Nederlandstalige zanger. Hij is geboren op 7 april 1965 in het dorp Berlicum in het altijd gezellige Brabant. Op 14-jarige leeftijd werd John ontdekt door Pierre Kartner. John de Bever is getrouwd en woont samen met zijn man Kees Stevens. Kees Stevens vervult een actieve rol in de artiestenreizen van John.

Met liedjes als: Ik heb maling aan wat mensen zeggen, Kleine leugenaar en Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht is het niet raar dat John de Bever is uitgegroeid tot één van de bekendste Nederlandstalige zangers van Nederland.

De bekendste liedjes van John de Bever zijn:
- Dans tot de morgen: uitgebracht op 12-2-2008
- Het gaat om liefde: uitgebracht op 2-3-2013
- Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht: uitgebracht op 19-3-2015
- Daar in dat kleine café in de haven: uitgebracht op 11-11-2016
- Een echte vriend: uitgebracht op 10-6-2016

De achtste fanreis van John de Bever met Valk Vakanties

Dit jaar was het voor John de Bever zijn achtste fanreis met Van der Valk Vakanties. Voor de achtdaagse artiestenreis vlogen we dit jaar naar de altijd mooie badplaats Benidorm aan de Spaanse kust op ongeveer 40 km afstand van Alicante. De gasten verbleven in het Hotel Helios. Dit driesterrenhotel ligt op ongeveer zeven minuten lopen van het strand. Het hotel heeft een uitgebreid ontbijt en heerlijk diner. De organisatie en uitvoering van het programma, de optredens en de feestavonden worden verzorgd door Kees Stevens. Hij informeerde de gasten dagelijks over het programma.

De fanreis van John de Bever van juni 2019 was weer een groot succes! Wij kijken graag met u terug op een muzikale reis samen met John de Bever.

Dag 1: Zondag 2 juni 2019
Om 7 uur ’s ochtends vertrokken we met zo’n 100 mensen voor de fanreis van John de Bever. Ongeveer tweeënhalfuur later arriveerden we op de luchthaven van Alicante. Daarna werd iedereen vriendelijk ontvangen. John de Bever nam daarmee de leiding. Daarna gingen we naar het hotel (Hotel Helios) en werden de kamers gereed gemaakt. Op de eerste dag hadden we een ‘’WELKOMSTPARTY’’. Na de feestelijke start was er tijd om de avond vrij te besteden. Waarna het diner in het hotel was.


Dag 2: Maandag 3 juni
Zoals elke ochtend beginnen we de dag met het ontbijt in het hotel. Daarna gingen we met de bus naar een feestelijke middag met optredens van John de Bever en zijn muzikale vrienden. Tijdens deze gezellige middag stonden we gewoon lekker in onze korte broeken, shirtjes en op de slippers. Aan het begin van de avond werden we teruggebracht naar het hotel waar er weer een lekker diner klaarstond. De avond mocht je vrij besteden.


Dag 3: Dinsdag 4 juni
We ontbeten in het hotel. Na het ontbijt kon je op eigen initiatief naar de plaats Altea. Dit is een erg leuke plaats met veel winkels, een boulevard, kerkjes etc. Voor de rest mocht je de dag vrij besteden. ‘s Avonds zaten we weer aan een lekker diner in het hotel. Later op de avond gingen we naar Zangpaleis Pinocchio. We genoten deze avond van veel verschillende optredens.


Dag 4: Woensdag 5 juni
We smulden uiteraard ook deze ochtend van het lekkere ontbijt in Hotel Helios. Daarna gingen we met z’n allen naar de markt om de hoek van het hotel. Op de markt waren er onder andere ook veel verschillende terrasjes. In het begin van de middag hadden we beneden in het hotel een ‘muzikale high tea’. Waarna we genoten van een lekker diner in het hotel. Deze avond mocht je vrij besteden.


Dag 5: Donderdag 6 juni
We begonnen deze dag met het ontbijt in het hotel. Voor de rest was dit een vrije dag. Je mocht doen wat je wilde; het is tenslotte vakantie! Deze avond vierden we onze jaarlijkse feestavond met verschillende optredens van John & Friends. Dit was niet buiten, maar gezellig met elkaar binnen in het hotel.


Dag 6: Vrijdag 7 juni
We begonnen deze dag ook met het ontbijt in het hotel. Omdat men zo enthousiast was over de feestmiddag op de maandagmiddag, hebben we deze nog maar een keer dunnetjes overgedaan. Aan het begin van de avond werden we weer terug vervoerd naar het hotel waar een lekker diner op ons te wachten. Vanavond begon het WK Voetbal Vrouwen 2019. Degenen die dat wilden, konden dit overal bekijken.


Dag 7: Zaterdag 8 juni
Zoals elke ochtend begonnen we de dag met het ontbijt in het hotel. De eerste mensen waren ondertussen al begonnen met hun koffer inpakken. Vandaag was het weer een vrije dag, dus je mocht doen wat je wilde. We genoten ‘s avonds uiteraard opnieuw het diner in het hotel. Ook deze avond was er voetbal. Natuurlijk mocht je deze avond ook gewoon je eigen gang gaan.


Dag 8: Zondag 9 juni
Na een lekker ontbijtje werden we opgehaald en reden we met verschillende bussen weer naar de luchthaven van Alicante. Om 09:25 was het helaas zo ver: we gingen nu echt terug naar Nederland. Na tweeënhalf uur landden we op de luchthaven van Eindhoven. Dit was het dan: de achtste editie van de ‘John de Bever & Friends Fanreis’! Wij hebben weer ontzettend genoten van de gezelligheid en de leuke optredens.

Wil je de volgende keer ook (weer) mee met John de Bever op reis? Boek dan snel de driedaagse kerstreis met John de Bever! >>