Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Retargeting-actie Brunch

Brunch - Entree Vogelpark

Gratis brunchen en entree Vogelpark Avifauna

Boek nu een meerdaagse vakantie en ontvang een GRATIS Brunch en GRATIS entree voor het Vogelpark in Van der Valk Hotel Avifauna, te Alphen aan den Rijn.

Voorwaarden:
 Boek een meerdaagse busreis, vliegreis of buitenlandse autovakantie
 Onderaan deze pagina staat een link 'schrijf u in', vul hier uw naam en e-mailadres in ter registratie, indien u een boeking gaat maken. Dit is van belang ter controle van uw boeking.
 Na betaling van uw reis ontvangt u de vouchers voor de brunch en entree Vogelpark Avifauna
 Vouchers zijn niet in te wisselen tegen contanten of andere kortingen
 De brunch vindt plaats op zaterdagen en zondagen van 11.30 - 14.30 uur

Vogelpark Avifauna
In Avifauna kom je van alles te weten over de vogels en de andere dieren. Er is van alles te doen. Zo kun je zelf de Lori’s voeren en een bezoek brengen aan de vogeldemonstratie. Tijdens de voederpraatjes vertellen de verzorgers de leukste feitjes en weetjes over de dieren in Avifauna, over bijvoorbeeld de pinguïns, de pelikanen en de halfapen. Want naast vogels vind je in ons park ook andere dieren, want ook dat is Avifauna! In Avifauna vind je meer dan alleen vogels, zo leven er ook rode panda’s, dwergaapjes en zelfs cavia’s. In het nieuwste verblijf, op het eiland Nuboso, waan je je in Zuid-Amerika en wandel je langs de keizertamarins, de witgezichtoeistiti’s, de rode titi’s en de witgezichtstaki die de gehele dag lekker klimmen en klauteren.

Vul hieronder eerst uw naam en mailadres in, voordat u uw boeking maakt, zodat u de gratis brunch en entree ontvangt.

Schrijf u in!