Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Vacature Valk Tours

Valk Tours Vacature

Vacature Touringcar Chauffeur Oproepbasis M/V

Heb jij altijd al willen werken in een dynamisch touringcarbedrijf? Dan is dit jouw kans! In verband met uitbreiding van ons wagenpark zijn wij namelijk op zoek naar een leuke, spontane en ervaren touringcar chauffeur (m/v, oproep) die in het bezit is van een geldig rijbewijs D en E. Ben jij of ken jij degene die wij zoeken?

Wat vragen we?
Naast het hebben van een geldig rijbewijs (minimaal D en bij voorkeur ook E) vragen wij het volgende van onze nieuwe collega en touringcar chauffeur:

 Een geneeskundige verklaring
 Code 95
 CCV-B personen vervoer
 Een representatief voorkomen
 Service gericht en klantvriendelijkheid
 Een flexibele werkinstelling
 Goede beheersing van de Nederlandse taal
 Beheersing van Duits en Engels is een pré
 Goede topografische kennis

Wat bieden we?
Natuurlijk hebben wij als werkgever ook wat te bieden. Als je als touringcar chauffeur bij Van der Valk Tours komt werken, dan bieden wij het volgende:

 Een leuke en afwisselende baan
 Flexibiliteit, inzetbaarheid op oproepbasis
 Een gezellig team van collega chauffeurs
 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 Salariëring conform de CAO besloten busvervoer

Over Valk Tours
Van der Valk Tours is sinds jaar en dag gevestigd in Alphen aan de Rijn. Waar het ooit (in 1986) begon met 6 bussen, bestaat het wagenpark momenteel uit 15 touringcars. Allemaal voorzien van alle luxe en gemakken, herkenbaar aan de huisstijl en variërend in grootte voor het vervoer van 40 tot 90 personen. Met deze touringcars worden niet alleen Van der Valk gasten vervoerd, maar werken we ook voor derden. Denk hierbij aan groepsvervoer voor bedrijfsuitjes, vervoer van en naar congressen of de luchthaven, maar ook koorreizen, schoolreisjes en vervoer van sportteams en -clubs naar toernooien. Of dit nu is in eigen land of over de grens!

Als organisatie zijn we ISO-9001 gecertificeerd en lid van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB). Voor het vervoer van onze gasten werken we met professionele, ervaren en goed opgeleide chauffeurs, die vast én op oproepbasis inzetbaar zijn.

Solliciteer direct

Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf wel werken als Touringcar Chauffeur bij Van der Valk Tours? Twijfel dan vooral niet en stuur jouw motivatie (sollicitatiebrief) en CV per post of per e-mail op naar:

Van der Valk Tours
T.a.v. Marco Out
Hoorn 168 - 170
2404 HK Alphen a/d Rijn
Tel. 0172 - 46 96 66
bus@valktours.nl
www.valktours.nl

Klik hieronder om deze vacature in PDF te downloaden.