Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Van der Valk - Touringcarbedrijf

Van der Valk Touringcarbedrijf

Welkom

Het Van der Valk Touringcarbedrijf houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met personenvervoer. Wat ooit begon als hobby van de heer Martin van der Valk is uitgegroeid tot een gerenommeerd touringcarbedrijf! Wij zijn er dan ook trots op dat menig bedrijf de weg gevonden heeft naar Van der Valk Touringcarbedrijf. Van der Valk Touringcarbedrijf is Keurmerk gecertificeerd. Een waarborg voor veilig vervoer en vakbekwame en vriendelijke chauffeurs, velen met jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Bezoek de website van ons touringcarbedrijf Meer informatie

Touringcarverhuur

Onze luxe touringcars worden ingezet voor alle soorten personenvervoer; personeelsuitstapjes, schoolreizen, georganiseerde groepsarrangementen in binnen- en buitenland. Wat de bestemming ook mag zijn, wij helpen u graag verder met het realiseren van uw reisplan. Ons touringcarbedrijf is Keurmerk gecertificeerd en onze touringcars zijn voorzien van alle gemak. Van der Valk Touringcarbedrijf beschikt over een modern wagenpark met touringcars variërend in grootte van 50 t/m 85 zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over een touringcar met rolstoellift.
Op al onze diensten gelden de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer. Deze kunt u bij ons opvragen. Bezoek de website van ons touringcarbedrijf Meer informatie

Arrangementen

Hieronder vindt u een greep van de reizen welke door het Van der Valk touringcarbedrijf worden verzorgd.
 Schoolreizen
 Groepsreizen op maat
 Dagtochten
 Meerdaagse busreizen
 Personeelsuitstapjes
 Artiestenreizen
 Huwelijksreizen
 Thema en Evenementsreizen
 Jubileumreizen
 Kerstreizen
 Business Reizen
Bezoek de website van ons touringcarbedrijf Meer informatie

Offerte aanvraag

Van der Valk Tours helpt u graag verder met het realiseren van uw reisplan. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in zodat wij samen met u het beste resultaat voor uw gewenste busreis kunnen realiseren. Wij zullen na verzending van de online offerte zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Op al onze diensten gelden de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer.
Vraag een offerte aan

Reacties

Lees hier de reacties van gasten die met ons op reis zijn geweest, Klik hier

Contact

Onze adres gegevens:
Van der Valk touringcarbedrijf Meer informatie
Hoorn 168-170
2404 HK Alphen a/d Rijn
T. 0172 - 46 96 66
E. bus@valktours.nl
I. www.valktours.nl

Rabobank
Bankrekening: NL61RABO 0163840105
KvK Naarden: 19273940
BTW nr: NL 8063.59.110B01
BIC/SWIFT: RABO NL 2U

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur