Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Vluchtinformatie Curacao

Vluchtinformatie

Vluchttarieven & voorwaarden

LET OP: in de reissommen voor vliegvakanties op www.valkvakanties.nl zijn de prijzen van de voordeligste vliegtickets meegenomen, de X-klasse (Economy) van de KLM. De tarieven voor deze tickets kunnen door de KLM dagelijks worden aangepast, waardoor het kan voorkomen dat de betreffende vliegvakantie niet meer beschikbaar is tegen de getoonde prijs. Zodra u een “aanvraag” plaatst voor een vliegvakantie, dan kijken wij direct de beschikbaarheid van de voordeligste vliegtickets voor u na. Kunnen wij de vliegvakantie voor u boeken voor de getoonde prijs? Dan is uw boeking definitief. Is de voordeligste klasse van de KLM vliegtickets niet meer beschikbaar? Dan is uw vliegvakantie misschien nog wél te boeken, maar dan met een toeslag. Uiteraard nemen wij in dit geval eerst telefonisch contact met u op, alvorens we uw boeking definitief kunnen maken. U kunt uw “aanvraag” kosteloos laten vervallen als u niet akkoord gaat met de toeslag. Houd er rekening mee dat er tijdens schoolvakanties (zeker kerst) hoge toeslagen van toepassing zijn.

Voorwaarden:
 De korting voor de X-klasse is reeds verwerkt in de getoonde reissommen
 Kortingen gelden alleen op vliegvakanties met een minimum verblijf van 7 nachten (9 nachten) en een maximum verblijf van 1 maand.
 Houd u er rekening mee dat er, bij het boeken van een vliegticket met korting, binnen 48-uur een aanbetaling dient te worden voldaan (100% voor de vlucht en 15% van de totale reissom) om het actietarief te kunnen garanderen.

Kortingen & Toeslagen

Kortingen
De korting voor de X-klasse is reeds verwerkt in de reissom. Er kan ook een actietarief (korting) gelden voor de V-klasse. Voor KLM vliegtickets van de R-klasse gelden de normale tarieven, dus zonder korting of toeslag.

Toeslagen
Indien de voordeligste (X-)klasse niet meer te boeken is, dan wordt er een duurdere klasse opgevraagd en geboekt. Voor deze overige klasses (V-, R-, N-, E-, T-, Q-, L-, H-, K- of U-klasse) dient een toeslag betaald te worden. Als dit het geval is, dan wordt u hier telefonisch van op de hoogte gebracht. Deze toeslagen hebben niets te maken met extra zit- of beenruimte. De toeslagen gelden altijd per persoon en per enkele reis (per vliegticket) en dienen bij de reissom te worden opgeteld.

Kinderen
Kinderen van 2 t/m 11 jaar ontvangen 25% korting op de bovengenoemde toeslagen. Dit geldt vanaf de "normale" R-klasse of hoger, maar niet op de actietarieven (kortingen) op de X- of V-klasse.

Betaling
Houd u er rekening mee dat er, bij het boeken van een vliegticket met korting, binnen 48-uur een aanbetaling dient te worden voldaan (100% voor de vlucht en 15% van de totale reissom) om het actietarief te kunnen garanderen.

Vluchtinformatie

E-ticket
Indien u uw volledige reis betaald heeft ontvangt u ca. 2 weken voor vertrek van Van der Valk Vakanties uw reisbescheiden. Bij deze reisbescheiden ontvangt u ook uw e-ticket(s) voor en de bevestiging van uw vlucht. Deze dient u te tonen, samen met uw geldige paspoort, bij het (online) inchecken.

Inchecken
Inchecken kan online via uw laptop, computer of mobiele telefoon, maar ook aan de incheckbalie of -automaat op Schiphol. Het is maar net welke manier het beste bij u past! Wilt u de wachtrij bij de incheckbalie liever overslaan? Check dan snel en gemakkelijk online in, via www.klm.nl . Dat kan vanaf 30 tot uiterlijk 1 uur voor vertrek, 7 dagen per week en 24 uur per dag. U hoeft in dat geval alleen nog maar uw bagage af te geven bij het bagage-afgiftepunt in de vertrekhal en u kunt direct doorlopen. Bij het inchecken aan de balie of bij de automaat, worden de instapkaarten pas daarna verstrekt.

Online inchecken: wat heeft u nodig?
 Een laptop, computer, tablet of smartphone (met de KLM App)
 Uw e-ticket(nummer) of boekingscode
 Een geldig paspoort

Stoelnummers
Voor het reserveren van een stoelnummer bij de KLM langer dan 30 uur voor vertrek betaalt u aan KLM €20,- per persoon per enkele reis bij intercontinentale vluchten. U kunt deze stoelnummers alleen reserveren en betalen op de website van KLM (zie www.klm.nl) en niet bij Van der Valk Vakanties. Het boekingsnummer van de KLM staat vermeld op uw e-ticket(s).

Meer comfort en beenruimte?
Op intercontinentale vluchten kunt u ook kiezen voor een stoel in de Economy Comfort-zone. Vanaf 90 dagen voor vertrek kunt u voor €140,- per persoon per enkele reis (afhankelijk van de lengte van de vlucht) een stoel reserveren met meer beenruimte én een rugleuning die tot twee keer verder naar achteren kan! Heeft u een volledig flexibel Economy Class ticket of bent u Flying Blue member? Dan geldt er een korting. Ook voor stoelen in de Economy Comfort-zone geldt dat u alleen kunt reserveren en betalen op de website van KLM, zie www.klm.nl.