Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Duitsland > Over de Rijn naar Rüdesheim - Azolla

Over de Rijn naar Rüdesheim - Azolla

DIRECT BOEKENDELEN
  • Riviercruise Rüdesheim
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Azolla foto 1
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Azolla foto 3
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Azolla foto 4
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Azolla foto 5
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Azolla foto 6

> Over de Rijn naar Rüdesheim - Azolla

Een drankje drinken in één van de vele Wijnstuben aan de Drosselgasse, of een wandeling maken over de Deutsche Eck. Tijdens deze reis heeft u de gelegenheid! En dat niet alleen. U ontdekt nog veel meer monumentale gebouwen en oude nederzettingen die u eeuwen terug in de tijd brengen. Bijvoorbeeld in Rüdesheim, waar de Kelten een nederzetting hadden en in de Romeinse tijd al wijn werd verbouwd. De gezellige Drosselgasse is een belevenis op zich!

 Vertrek 28/09/2020
 Over de Rijn naar Rüdesheim
 Per m.p.s. Azolla
incl. volpension v.a. 0.00

Informatie over MPS Azolla

Algemeen

De Azolla heeft ruimte voor 90 passsagiers op haar drie dekken. Het schip is niet zo groot waardoor het ook prima uit de voeten kan op de kleinere vaarwegen. Deze flexibiliteit en de ongedwongen sfeer aan boord maken de Azolla bij veel reizigers favoriet.

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Accommodatietype

Alle hutten aan boord hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, volop bergruimte en een airconditioning die u zelf kunt instellen. De B-hutten op het hoofddek zijn een fractie kleiner, net als de C-hutten die een tweepersoonsbed hebben dat maar aan een kant vrij is om in- en uit te stappen. Alle andere hutten hebben gewone eenpersoonsbedden, maar de driepersoonshut heeft een stapelbed. De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Scheepsindeling
Deels overdekt verwarmd terras
Klein verwarmd zwembad met jetstream
Douchegelegenheid
Fitnessapparatuur
Zitjes en zonnebedden
traplift (max. 125 kg.) naar het promenadedek

Promenadedek
09 tweepersoonshutten
01 éénpersoonshut
Hal met receptie en souvenirshop
Lounge met bar en dansvloer
Restaurant en keuken
Traplift naar het hoofddek
Traplift naar het zonnedek

Hoofddek
34 tweepersoonshutten
01 driepersoonhut (bovenbed)
Traplift naar het promenadedek

Extra informatie

Toegankelijkheid:
Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de midden- en achtergelegen hutaccommodaties op het hoofddek per trap en traplift bereikbaar. De in het voorschip gelegen hutten op het hoofddek 1 t/m 17 zijn uitsluitend per trap bereikbaar.

Verzorging:
Ontbijt en lunch serveren we vanaf het uitgebreide buffet in het restaurant. De attente bemanning serveert het diner aan tafel. Hierbij heeft u dagelijks een keuze uit twee hoofdgerechten. Ze staan voor u klaar om uw reis tiptop te verzorgen. Consumpties aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, of met pin kunt afrekenen. Excursies en souvenirs gaan uitsluitend tegen contante betaling.

WIFI:
Gratis WIFI op het hele schip (beperkt ontvangst)

Inclusief

Welkomstdrankje aan boord
5 overnachtingen aan boord van het MPS Azolla
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Eén avond live entertainment
Captains Dinner
Gratis WiFi in het restaurant, lounge en hal (beperkte ontvangst)

Exclusief

Overige drankjes
Excursies zijn aan boord te boeken (tegen betaling)
Het is mogelijk om voor € 40,00 per persoon de avond voor vertrek in te schepen.
Taxi-Direct Service (retour) is bij te boeken voor € 115,00 per persoon
Reis en of annuleringsverzekering
Eventuele fooien
Reserveringskosten € 25,00 per boeking (incl. Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 75 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 8 dagen voor vertrek bericht
Aan boord kunt u contant, per pin of creditcard (Mastercard en Visacard) betalen.
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Op aanvraag kunt u een rollator huren voor gebruik aan wal tijdens de reis. Kosten voor het huren van de rollator bedraagt € 5 voor de gehele reisduur.
Dieetmaaltijden: diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.