Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.
U bevindt zich hier: Home > Riviercruises

Riviercruises

Ontdek rivieren als de Rijn, Mainz, Moezel en Donau tijdens één van onze riviercruises. In samenwerking met de rederijen Select Voyages, Feenstra Rijnlijn en Friendschip Cruises biedt Van der Valk Vakanties luxe en uitstekend verzorgde (volpension) boottochten. De reisduur van een riviercruise varieert van 3 dagen tot een week. De kwaliteit staat bij onze riviercruises voorop: vertrouwd, verzorgd en voordelig.

Wie neemt u mee? Of reist u alleen? Geen probleem, want ook met het gezelschap aan boord van onze cruiseships zit het altijd wel goed. Ontmoet nieuwe mensen en sluit misschien zelfs nieuwe vriendschappen..