U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Nederland op z'n mooist - lentecruise

Nederland op z'n mooist - lentecruise

DIRECT BOEKENDELEN
  • Nederland - Molen - Landschap
  • AMSTERDAM
  • Friendship Cruises - Amsterdam
  • Nederland Deventer Haven 1140 x 400

Cruise > Nederland op z'n mooist - lentecruise

Riviercruise per MS Switzerland II. Nederland op z'n mooist... Dit zegt alles! Een schitterende riviercruise in het prachtige voorjaar met onder andere het bruisende Amsterdam, het Noord-Hollandse Hoorn met zijn indrukwekkende VOC-verleden, de Hanzesteden Kampen en Deventer en de stad Arnhem waar u nooit uitgekeken raakt......

 NU 2e persoon 50% KORTING!
 Schitterende Lentecruise!
 Hanzesteden Kampen en Deventer

incl. volpension v.a.299.00p.p.

Informatie over MS Switzerland II

Algemeen

De Switzerland II is een klassiek, in 1991 in Nederland gebouwd schip dat in 2001 volledig in het nieuw is gestoken. De Switzerland II is een authentiek cruiseschip met een gedetailleerd luxe en behaaglijk interieur dat een warm welkom biedt. Het schip heeft totaal 53 hutten voor maximaal 104 passagiers. Het schip 100 meter lang en 11,10 meter breed.

Hier bent u meteen thuis en dat gevoel wordt versterkt door de compleet ingerichte hutten waar u alles van uw gading vindt: comfortabele bedden, airconditioning, radio en televisie, minibar en een badkamer met douche en haardroger, toilet en wastafel. Vanuit uw hut geniet u bovendien van het uitzicht, al gaat u voor de beste vergezichten natuurlijk naar de bar, het bovendek of de panoramasalon compleet met dansvloer!

Verder wordt uw cruise aangenaam gemaakt door de aanwezigheid van een bibliotheek en kunt u voor modieuze koopjes zelfs terecht in de boetiek aan boord!

Faciliteiten

-Receptie
-Restaurant
-Bar
-Panoramasalon en dansvloer
-Boetiek
-Bibliotheek
-Zitjes en ligstoelen op het zonnedek
-Trap tussen de diverse dekken
-Stoellift vanaf het Rubydek
-Wifi beschikbaar aan boord in de bar en receptiegedeelte, (ontvangst afhankelijk van omgeving ivm hoge gebouwen, bruggen enz.)
-Prijzen voor Wifi:
1 uur voor € 2,50
3 uur voor € 5,-
1 dag voor € 12,50
1 week voor € 27,50

Accommodatietype

Alle hutten zijn sfeervol en volledig ingericht met comfortabele vaste bedden en o.a. televisie, minibar, haardroger, individueel controleerbare airconditioning en badkamer met douche en toilet. De hutten beschikken over grote panoramavensters.

Standaard hut (12,5m2):
2x 1-persoonsbedden (hoogte 55 cm)
Kussens overdag voor zitje
Bureau met stoel
Minibar & TV
Douche
Haardroger
Airco
Schuiframen
Met opstapje = hut 100 + 101

Mini suite (Emeralddek 14,5m2 en op Rubydek 16,2m2):
1x tweepersoonsbed (hoogte 58 cm)
Bureau met stoel
Minibar
TV
Douche
Iets groter dan standaard hut
Haardroger
Airco
Schuif ramen

Suite (Ruby 20,5m2):
1x tweepersoonsbed (hoogte 58 cm)
Zitje
Minibar
TV met dvd speler
2 badkamers: 1 met douche en 1 met bad
Grote van twee standaard hutten
Haardroger
Airco
Schuiframen

Voordeelhut:
Indien u dit type hut boekt wordt u ondergebracht in één van de hutten aan boord van de Switzerland II, dit kan zijn op het Rubydek of Emeralddek. U weet van te voren niet in welke hut u geplaatst wordt en op welk dek. Er zijn geen preferenties mogelijk. Aan boord bij het inchecken hoort u pas in welke hut u ondergebracht wordt, dit kan ook naast de machinekamer zijn.


Extra informatie

Verzorging:
U verblijft aan boord op basis van volpension. Naast het ontbijt en de lunch geniet u dagelijks van heerlijke keuzediners of buffetdiners.

Bereikbaarheid:
Op dit schip is geen vaste lift. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift, dient u een hut op het bovendek (Rubydek) te boeken. Van het Rubydek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubydek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Emeralddek is alleen een trap aanwezig.

Algemene informatie Switzerland II:
Gebouwd in Nederland
Anno 1991 (renovatie 2001)
53 hutten
104 passagiers
Breedte 11.10 meter
Lengte 100 meter
Restaurant
Bar en Salon
Boutique
Bibliotheek
Stoellift vanaf Rubydek naar restaurant en zonnedek
Voor hutten benedendek uitsluitend een trap

Rolstoelen, rollators en mindervaliden:
Aan boord van onze schepen is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord worden ‘gestald’.
Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Bij eventueel verlies en/of diefstal kunnen wij helaas geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk is dat u dit bij boeking aan ons meldt.

Onze schepen zijn niet gebouwd om elektrische rolstoelen of scootmobielen aan boord te accepteren. In verband met de strenge regels betreffende de veiligheidsvoorschriften behouden wij het recht voor om reizigers uit te sluiten van (verdere) deelname aan de reis indien een mogelijke handicap een belemmering blijkt te zijn om eventuele noodprocedures bij calamiteiten correct te kunnen uitvoeren.

Helaas zijn onze schepen voor mindervaliden niet goed uitgerust, daarnaast is ons personeel niet opgeleid voor specifieke medische diensten.

Bestemming
Aankomst
Vertrek
Dag 1
Arnhem
17.00
Dag 2
Amsterdam
01.30
13.00
Hoorn
17.00
Dag 3
Hoorn
09.00
Enkhuizen
12.00
03.00
Dag 4
Kampen
09.30
12.00
Deventer
16.30
23.59
Dag 5
Arnhem
07.00

Kortingen

Nu 2e persoon 50% korting
Reeds verwerkt in de reissom als 25% korting p.p.
Laatste hutten, boek snel

Inclusief

4 overnachtingen aan boord van de Switzerland II
Volpension verzorging aan boord (ontbijt, lunch en diner)

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele brandstoftoeslag
Excursies (bij boeking te reserveren)
Drankenpakket (bij boeking te reserveren)
Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard

Drankenpakket

Aan boord kunt u een drankenpakket vooraf bij reservering van uw cruise reserveren à € 25,- per persoon per nacht.

Of u nu ’s middags bij de lunch iets wilt drinken of ’s avonds een heerlijk glaasje wijn besteld bij het diner, uw drankje is inbegrepen in het drankenpakket. Drankjes welke inbegrepen zijn in het drankenpakket zijn de volgende:

Huiswijn, bier van de tap, frisdranken, sappen, water, koffie (incl. cappuccino, espresso en latte macchiato) en thee.

Bij te boeken extra's

Excursies
Reserveer bij boeking uw excursies u ontvangt 5% korting, uw betaald
€ 98,00 per persoon. Inbegrepen in het excursie pakket:

Amsterdam Grachten rondvaart (dag 2) - € 25,-
Vanmorgen maken we een prachtige rondvaart door de bekende Amsterdamse grachten. Genietend ziet u vanaf het water o.a. het statige VOC schip de “Amsterdam”, de Westertoren, het Anne Frank huis, de Magere brug, en u krijgt een indruk van de statige woon- en pakhuizen uit de Gouden Eeuw.
Hoorn City Tour (dag 2) - € 15,-
Hoorn kent een rijke zeevaart historie. Met als hoogtepunt de 16e en 17e eeuw. Jaarlijks voerden schepen vanuit Hoorn naar Indië, in opdracht van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Maak een prachtige rondrit in een mini-stadstreintje met enthousiaste chauffeur.
Enkhuizen Zuiderzee museum incl. museum ferry (dag 3) - € 29,-
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen verteld het verhaal van mensen die vroeger aan de Zuiderzee, het huidige IJssel-Markermeer woonden. Ervaar het dagelijkse leven van voor de Afsluitdijk (1932) en beleef op een ontspannen manier hoe mensen vroeger rond, met en van de Zuiderzee leefden.
Kampen stadswandeling (dag 4) - € 14,-
Ontdek de Hanzestad Kampen met een ervaren gids. Al wandelend ervaart u de geschiedenis historie en cultuur. U ziet o.a. prachtige stadspoorten, oude steegjes, kerken en hoort u allerlei leuke en interessante weetjes over de rijke historie van deze stad.
Deventer paardentram (dag 4) - € 20,-
Bij het schip staat de paardentram klaar om in te stappen en u te laten genieten van dit bijzondere vervoersmiddel. De gids verteld met de nodige humor over de rijke geschiedenis terwijl u stapvoets door deze mooie stad rijdt.

Let op! Excursieprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen en voldoende deelname.

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand.