Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > België > Dagtocht Fandag Marco de Hollander - Hasselt 5e editie

Dagtocht Fandag Marco de Hollander - Hasselt 5e editie

DIRECT BOEKENDELEN

Busreizen > Dagtocht Fandag Marco de Hollander - Hasselt 5e editie

Gaat u mee op deze 5e kerstdagtocht naar onze Zuiderburen en bezoek samen met Marco de Hollander de kerstmarkt in de historische stad Hasselt. Geniet van de kaarsjes, souvenirs, glühwein en al het lekkers wat u op deze kerstmarkt tegenkomt. We maken de dag compleet met een muzikaal 3-gangen diner met gastoptredens van Wesley Klein, Jaman en Marlane. Mis het niet!
 09 december 2024
 Bezoek kerstmarkt Hasselt
 Inclusief Kerst Dinershow
incl. busvervoer v.a. 99.00

België

België het land van chocola, Belgische biertjes, het Atomium en Manneke Pis. Er zijn weinig Nederlanders die nog nooit in België zijn geweest. De redenen om België te bezoeken zijn legio. Zo is Antwerpen een populaire stad om te winkelen, zijn Gent, Brussel en Brugge erg in trek als stedentripbestemming en kunnen natuur- en sportliefhebbers zich in grote delen van het land uitstekend vermaken. De Belgische kust trekt ook redelijk wat Nederlandse toeristen. Wie nooit een vakantie in België zelf gevierd heeft die is hoogstwaarschijnlijk wel al een keer door België heen gereden. Autovakanties naar Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal beginnen vrijwel altijd met een stuk door België rijden. Wat België zo leuk maakt als bestemming is dat je direct het gevoel hebt in het buitenland te zijn, maar dat het toch heel vertrouwd aanvoelt. Dat komt vooral door het Nederlands (Vlaams) dat gesproken wordt net over de grens. De gastvrijheid van onze zuiderburen maken dit land nog eens extra bijzonder.


Inclusief

Vervoer per luxe Van der Valk touringcar volgens programma
Bezoek kerstmarkt Hasselt
Muzikaal 3-gangen diner bij De Kaasboerin in Mol
Reisbegeleiding Van der Valk Vakanties


Exclusief
Reserveringskosten € 5,00 per persoon
Persoonlijke uitgaven
Niet omschreven maaltijden en drankjes
Reis- en/of annuleringsverzekering

Opstapplaatsen

Vertrektijden:
11.00 uur Alphen aan den Rijn, Van der Valk Avifauna, Hoorn 65
11.45 uur Vianen, Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75
11.45 uur Rotterdam, Metrostation Capelse Brug (busplatform)

Bijzonderheden

Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Op deze dagtocht zijn onze Algemene Groepsvoorwaarden 2024 van toepassing