U bevindt zich hier: Home > Vliegvakanties > Bonaire > Delfins Beach Resort Bonaire

Delfins Beach Resort Bonaire

DIRECT BOEKENDELEN
 • Delfins_beach_resort_pool
 • Delfins_beach_resort_terras
 • delfins_resort_bonaire_interieur_inrichting
 • Delfins_beach_resort_pool_2
 • Delfins_beach_resort_room_2
 • delfins_resort_bonaire_bedroom_kamer
 • Delfins_beach_resort_room
 • Delfins_beach_resort_lounge
 • Delfins_beach_resort_lounge_2
 • Delfins_beach_resort_diving
 • Delfins_beach_resort_omgeving

Vliegreis > Delfins Beach Resort Bonaire

Delfins Beach Resort Bonaire ligt bij het idyllische Punt Vierkant, waar de dolfijnen regelmatig vlak voor de kust langs komen zwemmen, tevens vliegen er tijdens zonsopkomst en -ondergang regelmatig flamingo’s langs het park. Ons resort staat voor topkwaliteit in een relaxte, typisch Caribische ambiance. Het ligt pal aan zee en wordt omringd door weelderig groene tuinen met een grote variëteit aan palmbomen. Er zijn 84 luxe appartementen in verschillende afmetingen, allemaal met een prachtig uitzicht − veelal op zee − en uitgerust met een moderne keuken en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van kingsize high-end boxspring bedden, zodat u tijdens uw vakantie goed tot rust kunt komen. Het park beschikt over voldoende parkeergelegenheden en voor de resort gasten is er een separate toegang op het park.
 Gloednieuw luxe Resort
 Direct aan prachtig strand
 Uitstekend restaurant!
o.b.v. logies v.a.1101.00p.p

Informatie over Delfins Beach Resort

Algemeen

Delfins Beach Resort ligt bij het idyllische Punt Vierkant, waar de dolfijnen regelmatig vlak voor de kust langs komen zwemmen, tevens vliegen er tijdens zonsopkomst en -ondergang regelmatig flamingo’s langs het park. Ons resort staat voor topkwaliteit in een relaxte, typisch Caribische ambiance. Het ligt pal aan zee en wordt omringd door weelderig groene tuinen met een grote variëteit aan palmbomen. Er zijn 84 luxe appartementen in verschillende afmetingen, allemaal met een prachtig uitzicht − veelal op zee − en uitgerust met een moderne keuken en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van kingsize high-end boxspring bedden, zodat u tijdens uw vakantie goed tot rust kunt komen. Het park beschikt over voldoende parkeergelegenheden en voor de resort gasten is er een separate toegang op het park.

Faciliteiten

Wifi
Strand
Zwembad
Restaurant & Bar
Beachbar
Duikschool en Duikshop
Ligbedden en Strandhanddoeken
Beachtennis

Toprestaurant en 5-sterren duikschool
Met Delfins Beach Restaurant, onder management van de culinaire genieën Jonnie en Thérèse Boer, beschikt Delfins over het beste restaurant van Bonaire. Ook is er een heuse 5-sterren PADI-duikschool met een eigen pier.

Strand en zwembad
Het strand van Delfins Beach Resort is een van de mooiste zandstranden op Bonaire. Daarmee is ons resort natuurlijk de ideale bestemming voor een strandvakantie om nooit te vergeten. Direct vanuit je appartement sta je zo met je voeten in het gouden zand. Tot het resort behoort ook het grootste zwembad van Bonaire, met een oergezellige beach & pool bar.

Twee gezichten van Bonaire
Bijzonder aan Delfins Beach Resort is ook dat Bonaire zich hier van twee kanten laat zien. Aan de strandkant loopt het strand zo geleidelijk af dat je makkelijk de zee in loopt (waterschoenen niet verplicht, maar altijd aan te bevelen); ideaal voor snorkelaars dus. Aan de kant van het restaurant liggen natuurlijke klippen waar de zee vrij spel heeft. Als je ’s avonds op het terras aan het genieten bent van de gerechten van Jonnie en Thérèse Boer, hoor je de golven bruisend stukslaan op de klippen. Een romantisch geluid dat nooit verveelt!

Accommodatietype

Studio Ruime studio (39m2) geschikt voor maximaal 2 personen.
De studio’s kijken uit over zee of de tuin en/of zwembad en bevinden zich op de begane grond of de 1e verdieping. Alle studio’s zijn voorzien van een terras, airconditioning, badkamer met inloopdouche en een ingerichte kitchenette met magnetron, koelkast en koffiezetapparaat.

Eén slaapkamer appartement
Ruim appartement (63m2) met 1 slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken met magnetron, koelkast en koffiemachine (enkele voorzien van extra slaapbank). Alle appartementen zijn voorzien van een terras en airconditioning in de slaapkamer. Onze appartementen kijken uit over zee of over de tuin en/of zwembad en bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping. Maximale bezetting 4 personen.

Twee slaapkamer appartement en twee slaapkamer appartement XL
Ruim appartement (112m2 en 135m2) met 2 slaapkamers, 2 badkamers met douche, ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser, koelkast en koffiemachine. Alle appartementen zijn voorzien van een terras en airconditioning in zowel de slaapkamers als de woonkamer. Onze appartementen kijken uit over zee of over de tuin en bevinden zich op de begane grond en de eerste en tweede verdieping. Maximale bezetting 4 personen.

Penthouse en Penthouse XL
De riante penthouses (210m2 en 240m2) bevinden zich op de 3e verdieping en bieden spectaculair uitzicht over Bonaire en de Caribische Zee. De penthouses beschikken over een zeer ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser koelkast en koffiemachine. De penthouses hebben 3 slaapkamer en 3 badkamers met douche en een groot terras. Alle kamers, inclusief woonkamer en keuken, zijn voorzien van airconditioning. Maximale bezetting 6 personen.

Geen map beschikbaar

Kralendijk

Kralendijk is de hoofdplaats van het Nederlandse eiland Bonaire, dat tot 2010 behoorde tot de Nederlandse Antillen.

Het is met 12.531 inwoners ook de grootste plaats van het eiland. De naam is afgeleid van het daar aanwezige koraalrif en wordt sinds circa 1840 gebruikt. De lokale bevolking noemt de stad ook wel Playa, wat strand betekent.

Het is een kleine, rustige stad met veel pastelkleurige gebouwen. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Voor de boulevard liggen plezierjachten die Bonaire bezoeken voor anker. Het aan de zuidkant gelegen 17e-eeuwse Fort Oranje is gebouwd ter verdediging van Bonaire. Aan de noordkant van het fort is het oude (gele) gouverneurshuis, waar nu de eilandsraad gevestigd is, en het (mintgroene) douanekantoor te vinden. De stad beschikt verder over een jachthaven en een voetbalstadion. Ook is er een romaans paviljoen dat gebruikt wordt als fruitmarkt.

Even ten zuiden van de stad ligt de luchthaven: Flamingo International Airport. Voor de kust ligt het onbewoonde eiland Klein Bonaire. Dit is bereikbaar per watertaxi.

Bonaire

Bonaire is een prachtig eiland in het Caribisch gebied. Het is gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische Zee, voor de kust van Venezuela. De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Bonaire onderscheidt zich van de andere eilanden door kleinschaligheid. Niet alleen vanwege de oppervlakte (288 km2) en aantal inwoners (11.000), maar vooral door de bebouwing. Op Bonaire geen hoogbouw en verkeerslichten. Bonaire is het eiland van rust. Op Bonaire geen uitgebreid "nachtleven". Bonaire heeft bewust gekozen voor de "eco-toerist". En dat soort toeristen weet Bonaire in steeds toenemende aantallen te vinden. En geen wonder, want Bonaire is gezegend met een buitengewoon fraaie natuur: zowel boven als onder water. Een waar paradijs voor duikers en snorkelaars. Maar ook surfers komen in steeds grotere aantallen naar Bonaire. Veel surfers weten inmiddels dat Bonaire met Lac Bay over één van de beste surfplekken ter wereld beschikt!

Bonaire Marinepark
Een van de grootste rijkdommen van Bonaire bevindt zich onder water. De direct aan de kust grenzende koraalriffen van Bonaire behoren tot de mooiste van de wereld en zijn daardoor uitgegroeid tot een van de populairste duikbestemmingen van de wereld. De Caribische zee is hier kristalhelder en men kan vaak meer dan 30 meter diep kijken.

Grotten
Bij de grotten van Boca Onima zijn meer dan 500 jaar oude rotstekeningen te bekijken. Het zijn de rotstekeningen van de Caquetio indianen, de eerste bewoners van Bonaire.
De betekenis van deze tekeningen lijken verwant aan die van indianen langs de Orinocorievier (Venezuela). Vermoedelijk heeft het te maken met initiatieriten van jonge mannen.

National Park Washington-Slagbaai
In het noordwesten van Bonaire ligt een groot natuurpark, genaamd Nationaal Park Washington-Slagbaai. Het behoort tot de mooiste plekjes van de Antillen en werd in 1969 als eerste nationaal park van de hele Nederlandse Antillen voor het publiek opengesteld. Het is een park met veel natuurschoon en een grote variatie aan landschappen, variërend van mooie baaien, via grote vlakten met bloeiende bolcactussen en huizenhoge zuilcactussen tot prachtig begroeide heuvelruggen. De “Brandaris” heeft de hoogste top van Bonaire, 241 meter. Vanaf de top heeft men een prachtig uitzicht over het hele eiland en bij heel helder weer kan men zelfs de “Christoffelberg” op Curaçao en de bergen van Venezuela in de verte zien liggen.

Klein Bonaire
Voor de kust bij Kralendijk ligt het eiland Klein Bonaire. Het eiland is 700 hectare groot, geheel vlak en slechts begroeid met kleine struiken en cactussen. Op het eiland komen zeker 76 plantensoorten en ca. 55 diersoorten voor. Het is omgeven met een schitterend koraalrif. De stranden aan de noord- en westkant zijn de belangrijkste nestplaatsen voor zeeschildpadden. Op het eiland liggen ook enkele saliñas of zoutmeren. Hierin foerageren wel flamingo's. Het eiland is per boot bereikbaar voor duikers, snorkellaars en dagjesmensen.

Pekelmeer
Het Pekelmeer en het flamingoreservaat (800 ha.) maken deel uit van het grote watergebied in het zuidwesten van het eiland. In dit gebied wordt nog steeds zout gewonnen. Het is ook het belangrijkste voedsel en leefgebied voor de flamingo. In deze omgeving bevinden zich, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2000 en 7000 flamingo’s. Het flamingoreservaat is de belangrijkste broedplaats voor de flamingo in het zuidelijk Caribisch gebied.

Willemstoren
Op het zuidelijkste puntje van Bonaire staat de "Willemstoren", de oudste vuurtoren van Bonaire. Deze vuurtoren is in 1837 en 1838 gebouwd en heeft de vorm van een Dorische zuil. Op 24 augustus 1838, de verjaardag van Koning Willem I, werd de lamp van de nieuwe vuurtoren voor het eerst ontstoken en vernoemd naar de jarige koning.

Arts
Via uw accommodatie kunt u een arts raadplegen. Tevens zijn er op het eiland diverse medische centra.

Autohuur
Mogelijk op het vliegveld en via de meeste accommodaties. Minimumleeftijd voor autohuur verschilt per verhuurbedrijf en varieert van 21 tot 25 jaar. Een internationaal rijbewijs is verplicht. Als borg wordt veelal een creditcard gevraagd.

Bank
Er zijn verschillende bankinstellingen actief zowel op Curaçao als Bonaire met geldautomaten verspreid over het eiland.
Openingsuren: Maandag t/m Vrijdag van 8.30-15.30 of 16.00 uur. (Sommige banken zijn tussen de middag gesloten: meestal van 12.00 tot 14.00 uur.)

Bevolking Bonaire
Bonaire telt op dit moment ongeveer 15.000 inwoners. Dat is, gezien de oppervlakte van het eiland en in verhouding tot Aruba en Curaçao, niet erg veel.
Een belangrijk kenmerk van de bevolking is de etnische diversiteit, al is het negroïde element het meest aanwezig. Opvallend aan de bevolkingssamenstelling is dat op dit moment de gemiddelde leeftijd rond de dertig jaar ligt.

Bus
Geen regelmatige busverbindingen. Wel rijden vanuit Kralendijk op zeer onregelmatige tijden privé-busjes naar Rincón en de buitenwijken van Kralendijk (tot ca. 18.00 uur).

Elektriciteit
Varieert van 110-130V en soms 220V. De stopcontacten zijn meestal alleen geschikt voor stekkers met platte polen, zodat een verloopstekker nodig is. Deze zijn in de meeste hotels verkrijgbaar.

Geografie
Bonaire is een eiland in de Caribische Zee en is het meest oostelijke van de Benedenwindse Eilanden. Het eiland is 40 km lang en 5 tot 12 km breed. Bonaire bestaat uit een kern van oud stollings- en afzettingsgesteente dat zich meer dan honderd miljoen jaar geleden door o.a. onderzeese uitbarstingen heeft gevormd. Zestig miljoen jaar geleden kwam dit dikke gesteente boven zeeniveau uit en werd daarna omgeven door koraalkalksteen. Door deze geologische processen is een eiland ontstaan met in het noordwesten een heuvellandschap, in het midden een terrassenlandschap en in het zuiden een vrij laag en vlak landschap. Hier vindt men ook zoutpannen die ook in het noordwesten te vinden zijn. Hoogste punt is de "Brandaris" (241m).

Aan de westkant van het eiland ligt voor de kust bij Kralendijk, de hoofdstad, het onbewoonde koraaleilandje Klein Bonaire. Klein Bonaire is een uniek gebied met een fragiel eco-systeem. Bovendien is het een belangrijke broedplaats voor zeeschildpadden en in de grotten op het eiland verblijven vleermuizen. Verder heeft Klein Bonaire één van de mooiste riffen in het Caribisch gebied met bijzondere en kleurrijke vissen.

Grensdocumenten
Voor Bonaire heeft u een geldig Nederlands paspoort nodig. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden we u aan om betreffende uw grensdocumenten contact op te nemen met uw ambassade. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten!

Inentingen
Geen.

Klimaat
Curaçao en Bonaire hebben het hele jaar door een warm en zonnig klimaat. De gemiddelde temperatuur is 27° C en er staat vrijwel altijd een verkoelend briesje. Het regenseizoen (van oktober tot februari) wordt gekenmerkt door korte regenbuitjes die voornamelijk ’s nachts vallen en zonnige dagen.

Taal
Het Nederlands is de officiële taal en wordt op de scholen onderwezen. Men spreekt dus voortreffelijk Nederlands. De spreektaal is echter het Papiamento, een zangerige en muzikale taal die ontstaan is uit het Spaans, Portugees, Nederlands, Frans, Engels en een beetje Afrikaans. Behalve deze twee talen spreekt een groot deel van de bevolking eveneens veelal voortreffelijk Engels en Spaans. Men heeft een uitstekend gevoel voor talen.

Telefoneren
Bellen vanuit Nederland naar Bonaire is eenvoudig: u draait de internationale toegangscode 00 gevolgd door toegangscode 599 en het abonneenummer. Van Bonaire naar Nederland draait u 00, het landennummer 31, het netnummer zonder 0 en het gewenste abonneenummer. Het landennummer van België is 32.

Tijdsverschil
Op Bonaire is het in de winter 5 uur en van april tot eind september 6 uur vroeger dan in Nederland. Bonaire kent geen zomer- en wintertijd.

Kortingen

KLM WERELDDEAL WEKEN:
Korting tot € 250,00 per persoon!
Reizen tussen 04/01/18 – 07/07/18 en 20/08/18 – 14/12/18
U ontvangt geen kinderkortingen over deze actietarieven
Vrijdag/zaterdag/zondag weekendtoeslagen € 20,00 p.p.p.e.r (reeds verwerkt in de reissom)
Uiterste boek- en betaaldatum is maandag 29/01/18
Boeken in V-klasse
Minimum verblijf 7 nachten
Maximum verblijf 1 maand
100% kosten bij annuleren en/of wijzigen
Korting is reeds in de reissommen verwerkt

Extra Informatie

Bovenstaande reissommen zijn gebaseerd op de goedkoopste klasse van de KLM (economy class). Per dag kan KLM haar prijzen aanpassen. Dit betekent dat bovenstaande reissommen niet altijd beschikbaar zijn tegen het gepubliceerde tarief, vandaar dat de reis ‘op aanvraag’ is. Zodra u een ‘aanvraag’ plaatst, kijken wij de beschikbaarheid voor u na. Kunnen we de vakantie boeken tegen het gepubliceerde tarief, dan betreft het een definitieve boeking. Is de goedkoopste klasse van de KLM niet meer beschikbaar en is de vlucht alleen tegen een toeslag te boeken, nemen wij contact met u op over de bijkomende kosten. Uiteraard kunt u de ‘aanvraag’ kosteloos laten vervallen als u niet akkoord gaat met de toeslag. Houd u er rekening mee dat tijdens schoolvakantieperiodes en zeker tijdens de kerstperiode er hoge toeslagen van toepassing zijn.

Inclusief

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v. per KLM met tussenstop in de economy klasse
Luchthavenbelastingen en taxen
23 kg. ruimbagage per persoon en 12 kg. handbagage per persoon
Maaltijden en drankjes aan boord van het vliegtuig
Overnachtingen in gewenst kamertype (7 t/m 14 nachten* verblijf in uw accommodatie zoals beschreven (* de laatste nacht verblijft u in het vliegtuig. Bij een 9-daagse reis verblijft u dus 7 nachten in uw accommodatie en 1 nacht in het vliegtuig, bij een 16-daagse reis, 14 nachten in uw accommodatie en 1 nacht in het vliegtuig)
Retourtransfer luchthaven - hotel v.v.
2 x per dag gratis shuttleservice naar Kralendijk

Exclusief

Toeslag andere klasse economy indien de voordeligste klasse reeds is volgeboekt
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis- en annuleringsverzekering
Wenst u een auto te huren? Boek hier
Wenst u een voorovernachting te boeken nabij de luchthaven Schiphol?Boek hier

Kinderen

Kinderprijs is van toepassing bij 2 volwassenen op de kamer met een maximum van 2 baby’s/kinderen
Kinderprijs is gebaseerd op de goedkoopste klasse van de economyclass van de KLM. Indien deze niet meer beschikbaar is, is er een toeslag van vluchttoepassing
U dient gebruikt te maken van de standaard aanwezige bedden
Wenst u een babybedje op de kamer (0 t/m 1 jaar)? Dit kan tegen een meerprijs van $ 15,00 per verblijf, ter plaatse te betalen
Kinderen van 0 t/m 1 jaar betalen € 95,00 per kind. Zij hebben geen recht op een eigen zitplaats in het vliegtuig. Zij hebben wel recht op 10kg. bagage
Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 9,50 per kind per nacht voor het ontbijtbuffet

Vertrekdata:
27/12/17 - 07/07/18
15/08/18 - 15/12/18
27/12/18 - 07/07/19
• Kinderen van 2 t/m 3 jaar betalen € 715,00 per kind inclusief vlucht, transfer en verblijf
• Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 735,00 per kind inclusief vlucht, transfer en verblijf

08/07/18 - 14/08/18
16/12/18 - 26/12/18
• Kinderen van 2 t/m 3 jaar betalen € 999,00 per kind inclusief vlucht, transfer en verblijf
• Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 1.019,00 per kind inclusief vlucht, transfer en verblijf

Bijzonderheden

Voor de geldigheid van uw paspoort kunt u de richtlijnen van
de Visumcentrale aanhouden. Kijk voor meer informatie op:
www.cibt.nl
Wanneer u vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao naar Nederland vliegt, is de vertrekbelasting reeds inbegrepen in uw intercontinentale vliegticket. Wanneer u tussen de eilanden vliegt, varieert de vertrekbelasting van USD 5 tot USD 39. Dit is onder voorbehoud van wijzigingen
Om de onderwaterwereld van Bonaire beschermen, is het door Stichting Bonaire Nature Park voor duikers en snorkelaars verplicht een Marine Park Tag te kopen. Voor snorkelaars bedraagt deze US$10 en voor duikers US$25.
Late check out vanaf 11.00 uur $ 10,00 per uur (ter plaatse te voldoen)
Babybedje $ 15,00 per verblijf (ter plaatse te voldoen)