Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederlandse Wateren > Kerstcruise Nederland

Kerstcruise Nederland

DIRECT BOEKENDELEN
  • AMSTERDAM
  • Riviercruises Nijmegen

Cruise > Kerstcruise Nederland

Beleef de kerstdagen vanaf het schip ***MS Olympia. Terwijl het schip over het IJsselmeer vaart, kunt u ontspannen met de gezellige en informele sfeer aan boord. Verwen uzelf dit jaar en laat u verrassen door het feestelijke kerstmenu, bereid aan boord. Samen met de andere gasten ontdekt u de pittoreske Hanzesteden met de twinkelende lichtjes op de route en vervult u een kerstdroom die zeker nog lang in uw geheugen gegrift zal blijven.

 Kerstcruise 22/12/24
 Aan boord van het MS Olympia
 Varen over het IJsselmeer


incl. volpension v.a.749.00p.p

Informatie over MS Olympia

Algemeen

Wij laten u graag kennismaken met het moderne MS Olympia. Het sfeervolle schip heeft een capaciteit van 96 passagiers en vaart naast de Rijn en de zijrivieren ook op de Nederlandse en Belgische waterwegen.

In 1984 is het schip gebouwd in Sliedrecht en in 2015/2016 is het geheel gerenoveerd. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat er een lichte, warme maar ook moderne sfeer voelbaar is. Er is een ruime lounge met bar aan boord waar u rustig kunt zitten en van het uitzicht en uw drankje kunt genieten. Ook tijdens het eten in het restaurant hoeft u het uitzicht niet te missen door de grote ramen aan weerszijden.

Accommodatietype

De 'Olympia' heeft een capaciteit 49 hutten en daarmee plaats voor 96 passagiers. Alle hutten beschikken over één of twee losse bedden, een privé badkamer, een flat-screen tv en air-conditioning. Overdag worden de bedden opgeklapt zodat er gezellige zitjes ontstaan. De hutten 226, 227 en 228 op het bovendek hebben een vast tweepersoonsbed.

Faciliteiten

Receptie
Lobby
Bar & lounge
Restaurant
Zonnedek met ligbedden
WIFI

Inclusief

6 overnachtingen aan boord van het MS Olympia
Volpension (ontbijt, lunch, diner) en 2 x per dag koffie, thee en gebak aan boord
Dagelijks een avondsnack
Welkomst- en afscheidscocktail
Feestelijk Captains diner aan boord op de laatste avond
Bagageservice bij het in- uitstappen
Gebruik van de faciliteiten aan boord
Haven- en scheepkosten
Nederlandstalige reisbegeleiding

Exclusief

Reserveringskosten € 35,00 per boeking
SGR-bijdrage € 5,00 per persoon
Drankjes aan boord (drankenpakket arrangement optioneel bij te boeken aan boord van het MS Olympia en aan boord te voldoen)
Excursies (ter plaatse te boeken en betalen)
Eventule entreegelden
Fooien
Reis- en/of annuleringsverzekering

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand
Het programma kan worden onderworpen aan veranderingen
Excursies en het drankenpakket kunt u aan boord boeken en betalen
BELANGRIJK: op dit schip is geen lift aanwezig