Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Marco de Hollander Fancruise

Marco de Hollander Fancruise

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Marco de Hollander Fancruise

Gaat u mee met de 1e editie van een 4-daagse muzikale feestcruise met Marco de Hollander. Laat u verwennen aan boord van het luxe schip M.P.S. Johann Strauss, dat speciaal voor deze reis is omgedoopt tot Marco de Hollander Feestcruise.
 Vertrek 18/09/24
 Marco de Hollander Fancruise
 Inclusief gezellige feestavonden

incl. volpension v.a.499.00

Informatie over Johann Strauss

Algemeen

Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder.

Faciliteiten

Accommodatietype

Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht.

De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden.
Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

Extra informatie

Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Gratis WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst).

Inclusief

3 overnachtingen aan boord van M.P.S. Johann Strauss
Verzorging op basis van volpension
3 feestavonden met Marco de Hollander
Optredens diverse Surprise artiesten
Reisleiding Van der Valk Vakanties

Exclusief

Eventuele entreegelden
Persoonlijke uitgaven
Reis- en/of annuleringsverzekering
Reserveringskosten € 30,00 per boeking
SGR consumentenbijdrage à € 5,00 per persoon

Optioneel bij te boeken:
Busvervoer vanaf Alphen aan den Rijn en De Bilt naar Arnhem v.v. à € 35,00 per persoon
Drankenpakket à € 75,00 per persoon uitsluitend te boeken per hut*

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand.
Programma is onder voorbehoud van wijzigingen
Het meenemen van een rolstoel en/of rollator dient u bij boeking te vermelden
Op deze reis zijn onze Algemene Groepsvoorwaarden 2024 van toepassing
Let op! Er is een traplift aanwezig waarmee u de verschillende dekken kunt bereiken
Op deze reis is een minimaal aantal deelnemers van toepassing
Er zijn geen hutten voor alleengebruik te boeken voor deze reis!
U kunt niet aan de Rijnkade parkeren, maar in een van de parkeergarages in Arnhem. De parkeergarage Rozet in de Langstraat 10 in Arnhem is de dichtstbijzijnde en de kosten hiervan bedragen ca. € 18,00 per dag (onder voorbehoud van wijzigingen)