U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Duitsland > Kerstmarktcruise Rijn - Duitsland

Kerstmarktcruise Rijn - Duitsland

DIRECT BOEKENDELEN

Riviercruises > Kerstmarktcruise Rijn - Duitsland

Ga er heerlijk een midweek tussenuit en beleef de ultieme kerstsfeer van de Rijnregio tijdens deze 5-daagse kerstshopcruise aan boord van de MS Switzerland II. Uw geheel in stijl gebrachte varende hotel neemt u mee naar de prachtig versierde steden Düsseldorf, Keulen en Koblenz.

 5-daagse Kerstmarktcruise
 Sfeervolle kerstmarkten
 Düsseldorf, Koblenz en Keulen

incl. volpension v.a.416.00

Informatie over MS Switzerland II

Algemeen

De Switzerland II is een klassiek, in 1991 in Nederland gebouwd schip dat in 2001 volledig in het nieuw is gestoken. De Switzerland II is een authentiek cruiseschip met een gedetailleerd luxe en behaaglijk interieur dat een warm welkom biedt. Het schip heeft totaal 53 hutten voor maximaal 104 passagiers. Het schip 100 meter lang en 11,10 meter breed.

Hier bent u meteen thuis en dat gevoel wordt versterkt door de compleet ingerichte hutten waar u alles van uw gading vindt: comfortabele bedden, airconditioning, radio en televisie, minibar en een badkamer met douche en haardroger, toilet en wastafel. Vanuit uw hut geniet u bovendien van het uitzicht, al gaat u voor de beste vergezichten natuurlijk naar de bar, het bovendek of de panoramasalon compleet met dansvloer!

Verder wordt uw cruise aangenaam gemaakt door de aanwezigheid van een bibliotheek en kunt u voor modieuze koopjes zelfs terecht in de boetiek aan boord!

Faciliteiten

-Receptie
-Restaurant
-Bar
-Panoramasalon en dansvloer
-Boetiek
-Bibliotheek
-Zitjes en ligstoelen op het zonnedek
-Trap tussen de diverse dekken
-Stoellift vanaf het Rubydek
-Wifi beschikbaar aan boord in de bar en receptiegedeelte, (ontvangst afhankelijk van omgeving ivm hoge gebouwen, bruggen enz.)
-Prijzen voor Wifi:
1 uur voor € 2,50
3 uur voor € 5,-
1 dag voor € 12,50
1 week voor € 27,50

Accommodatietype

Alle hutten zijn sfeervol en volledig ingericht met comfortabele vaste bedden en o.a. televisie, minibar, haardroger, individueel controleerbare airconditioning en badkamer met douche en toilet. De hutten beschikken over grote panoramavensters.

Standaard hut (12,5m2):
2x 1-persoonsbedden (hoogte 55 cm)
Kussens overdag voor zitje
Bureau met stoel
Minibar & TV
Douche
Haardroger
Airco
Schuiframen
Met opstapje = hut 100 + 101

Mini suite (Emeralddek 14,5m2 en op Rubydek 16,2m2):
1x tweepersoonsbed (hoogte 58 cm)
Bureau met stoel
Minibar
TV
Douche
Iets groter dan standaard hut
Haardroger
Airco
Schuif ramen

Suite (Ruby 20,5m2):
1x tweepersoonsbed (hoogte 58 cm)
Zitje
Minibar
TV met dvd speler
2 badkamers: 1 met douche en 1 met bad
Grote van twee standaard hutten
Haardroger
Airco
Schuiframen

Voordeelhut:
Indien u dit type hut boekt wordt u ondergebracht in één van de hutten aan boord van de Switzerland II, dit kan zijn op het Rubydek of Emeralddek. U weet van te voren niet in welke hut u geplaatst wordt en op welk dek. Er zijn geen preferenties mogelijk. Aan boord bij het inchecken hoort u pas in welke hut u ondergebracht wordt, dit kan ook naast de machinekamer zijn.


Extra informatie

Verzorging:
U verblijft aan boord op basis van volpension. Naast het ontbijt en de lunch geniet u dagelijks van heerlijke keuzediners of buffetdiners.

Bereikbaarheid:
Op dit schip is geen vaste lift. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift, dient u een hut op het bovendek (Rubydek) te boeken. Van het Rubydek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubydek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Emeralddek is alleen een trap aanwezig.

Algemene informatie Switzerland II:
Gebouwd in Nederland
Anno 1991 (renovatie 2001)
53 hutten
104 passagiers
Breedte 11.10 meter
Lengte 100 meter
Restaurant
Bar en Salon
Boutique
Bibliotheek
Stoellift vanaf Rubydek naar restaurant en zonnedek
Voor hutten benedendek uitsluitend een trap

Rolstoelen, rollators en mindervaliden:
Aan boord van onze schepen is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord worden ‘gestald’.
Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Bij eventueel verlies en/of diefstal kunnen wij helaas geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk is dat u dit bij boeking aan ons meldt.

Onze schepen zijn niet gebouwd om elektrische rolstoelen of scootmobielen aan boord te accepteren. In verband met de strenge regels betreffende de veiligheidsvoorschriften behouden wij het recht voor om reizigers uit te sluiten van (verdere) deelname aan de reis indien een mogelijke handicap een belemmering blijkt te zijn om eventuele noodprocedures bij calamiteiten correct te kunnen uitvoeren.

Helaas zijn onze schepen voor mindervaliden niet goed uitgerust, daarnaast is ons personeel niet opgeleid voor specifieke medische diensten.

Inclusief

4 overnachtingen aan boord van de Switzerland II in een
door u gekozen hut
Volpension inclusief ontbijt, lunches en diners
Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Niet genoemde maaltijden en drankjes
Excursies (aan boord te reserveren)
De reis begint en eindigt in Arnhem, aansluitend
(openbaar) vervoer niet inbegrepen
Taxiservice (bij boeking voor € 95,00 te reserveren)
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele fooien

Bijzonderheden

Het vaarprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand! Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen.

Taxivervoer

Van huisdeur tot loopplank!
U reist per taxi of taxibusje vanaf uw huisdeur tot aan de loopplank van het schip. Als de inscheping in het buitenland plaatsvindt, zoals bij onze Elbe-, Donau- of Seinecruises, reist u naar het centrale overstapcentrum. De taxi brengt u bijvoorbeeld naar Restaurant ’t Centrum in Babberich of het Van der Valk hotel in Gilze. Vandaar vertrekt u per luxe touringcar naar uw plaats van inscheping. Geen gesleep met koffers en dergelijke, een ontspannen begin van uw cruise!

Spelregels:
• Uw huisadres wordt uw op- en uitstapplaats
• De chauffeur verzorgt uw bagage
• U reserveert de Taxiservice direct bij boeking. De kosten bedragen € 95,- p.p. retour
• Boekt u meerdere personen in één boeking, dan kunt u toch een verschillend huisadres opgeven
• Een dag voor vertrek ontvangt u een sms met de vertrektijd
• In uw reisdocumentatie ontvangt u meer informatie over onze Taxiservice
• Per taxi worden maximaal acht personen vervoerd, een combinatie van op- / uitstapplaatsen is dus mogelijk; de reistijd bevat in dat geval maximaal één uur extra ‘omrijtijd’
• Deze service geldt niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland